ForsideCases med dynamisk belysning

Dynamisk Belysning Cases

 
 

I Dynamisk Belysning har vi sat en stribe systemer op forskellige steder. Nogle steder som et supplement til den eksisterende dagslys – andre steder, som 100 procent erstatning for daglyset.

 

Vi vil gerne vise alt det arbejde frem, vi har lavet, så du kan få et indblik i, hvordan vi arbejder. Vi arbejder lige nu hårdt på, at få alle de løsninger vi har lavet op på siden. 

 

Se vores løsninger igennem og find inspiration i, hvad andre har fået lavet. Ring eller skriv til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder på  (+45) 70 50 00 90 |  mail@dynamisk-belysning.dk

 

 
 

Stråleklinikken - Dynamisk belysning på Rigshospitalet

 
 
Dynamisk Belysning på en afdeling

Både fuldautomatisk & justerbar dynamisk belysning

Fra personalets åbne kontor/reception kan personalet overvåge behandlingen af flere patienter, der befinder sig på stuerne på begge sider af den lange gang.

 

Vi satte dynamisk belysning op på gangarealerne og på personalets kontor, hvor personalet primært opholder sig. Den dynamiske belysning bliver brugt forskelligt på afdelingen. Blandt andet er den dynamiske belysning fuldautomatisk på gangarealerne, mens den bliver justeret manuelt på kontoret.

  • Kunde: Rigshospitalet
  • Afdeling: Stråleklinikken
  • Udførelse: 2007
  • Anlægstype: Dynamisk belysning

Kølig blå & gyldenvarm

Med dynamisk belysning har du altid fuld adgang til justeringer af belysningen eller du kan få det til at køre automatisk, så du kan koncentrerer dig om dit arbejde.

 

Læg mærke til de to billeder nedenfor – Det til venstre er justeret til en kølig blå morgentone. I det til højre er lyset justeret til at have en gyldenvarm aftentone.  Bemærk hvad de to justeringer gør ved hudfarver, hvide kitler, vægge og det blå maleri i baggrunden. Den nyeste forskning viser faktisk, at dynamisk belysning og farveskift i belysningen er det bedste for vores velbefindende.

Kølig blå

Dynamisk Belysning på en afdeling

Gyldenvarm

Dynamisk Belysning på en afdeling

Dynamisk belysning kan indstilles efter behov

Vi mødte Lis, som arbejder på Finsen Centeret på Riget, som stråleklinikken er en del af.

 

Hun var meget tilfreds med det lys hun selv og de ventende patienter har fået ved skiftet til Dynamisk Belysning.

 

Det er smart, at jeg selv kan justere lyset meget præcist dels i opholdsområdet, hvor patienterne venter og på min arbejdsstation, hvor jeg sidder med ryggen til vinduerne bag en vægskærm

 

På kontrolpanelet kan Lis vælge flere for programmerede indstillinger, eller som hun ofte gør, gå helt ned på detaljeniveau for at sikre, at de ventende og hun selv sidder i det mest behagelige lys.

Bruger af vores touchdisplay
Hun har faktisk mulighed for at justere hver enkelt dynamisk belysnings LED-pære i både styrke og farvetemperatur.

 

Tilbage til forsiden.

Se flere cases her

 
 

Traumecentret Riget

Dynamisk Belysning på en afdeling

Fertilitetsklinikken Riget

Hæmatologisk Enhed

Onkologisk Klinik