ForsideOm os
 

Hvorfor vi står op om morgenen 

 

Hvorfor gør vi det? Vi er her for at give dig, dine kollegaer og kunder det bedst mulige arbejdsmiljø.

 

Vores mål opnår vi ved at tilbyde dynamisk belysning til dig og din arbejdsplads. Dynamisk belysning har så mange fordele, at det bare må indgå i, hvad der betegnes som et godt arbejdsmiljø.

 

Vi vil være din ekspert i dynamisk belysning og rådgive dig, så du får den mest optimale belysning. Vi tager os af alt fra A – Z. Vi samler hele projektets forløb i én samlet løsning. Møder, projektoplæg, projektering, udførsel samt opfølgning udføres af os.

 

Vi har sparet dig for dyre mellemled, og det betyder en højere kvalitet og bedre pris på det færdige projekt. Du bliver inddraget i alle projektets faser, så det vi afleverer til dig, er ud fra dine individuelle ønsker.

 

Hvorfor du skal vælge os, se her

 

“Totalleverandør af dynamisk belysning”

Dynamisk Belysning logo
 

Mød vores eksperter og medarbejdere

 
 

KurtKurt Rosenblad har mere end 30 års erfaring indenfor el-teknik og har arbejdet med dynamisk belysning i de seneste 15 år.

 

Kurt er en af vores eksperter i dynamisk belysning og står for den bagvedliggende teknik i vores systemer.

 

Magnus OlsenMagnus Olsen er en af vores eksperter i Dynamisk Belysning og fungerer som projektleder i den daglige drift.

 

Magnus har mere end 10 års erfaring med dynamisk belysning

 
 

Vi vil gerne vise, hvem vi er

 
 
Vi tror på nærvær og personlig kontakt, specielt når det handler om installation og opsætning af komplicerede anlæg. Vi vil gerne vise, hvem vi er, så du får en følelse af kendskab til os. Vi vil være dem, du kontakter, hvis du har spørgsmål, og vi står altid klar til at hjælpe dig

 

Vi vil give dig en personlig kontakt og service, så du føler dig tryg under hele processen. Du vil få én fast projektleder på dit projekt, så du kun skal forholde dig til én af vores eksperter

Vi glæder os til at tale med dig